SPONSORER 2019


Besök oss på facebook

LÖDÖSE MEDELTIDSDAGAR 2019


25-26 MAJ

LÖDÖSE MEDELTIDSDAGAR 2019

25-26 MAJ

Välbesökta Lödöse medeltidsdagar som arrangeras av Ljudaborg kulturförening i stolt samarbete med Lilla Edets kommun, Lödöse museum, Studieförbundet vuxenskolan och Västarvet, går av stapeln för fjärde året i rad; 25-26 maj i Lödöse bakom Lödöse museum.


Entrén gäller för båda dagarna!!


Vill man bara besöka Lödöse museum dessa dagar är det fri entré där.


2 dagar av liv och rörelse utlovas med tornerspel, hantverkare, gycklare, musik, härkamp  och mycket mer. Glada återseenden, nya bekantskaper med mycket skratt, glädje och spänning kan vi ge löfte om.


Kom och möt ståtliga herrar och riddare, fagra jungfrur, värdiga damer, oduglingar och annat pack.


Njut av hantverkarnas mästerliga varor, vackra smycken, vapen, tyger, mat, dryck och mycket mer. Musikanternas ljuva stämmor och musik, och gycklarnas smittsamma glädje.


Även om många av våra säljare tar swish och kort så gör inte alla det, så tänk på att ta med er kontanter. Det finns en bankomat vid Ica Matkassen som ligger ett stenkast från området. 


Man kan även besöka det fina Lödöse museum och lära sig mer om en av Sveriges  första och största medeltida handelsstäder.


Så kom och låt dig i två dagar svepas med i medeltida toner, smaker och upplevelser. Få nya kunskaper och lärdomar om denna dramatiska epok i vår historia.Till i år har vi beställt lite svalare väder och lite färre aktörer, så nu kommer schemat inte vara lika späckat utan alla ska hinna se det man vill.Vi kommer att löpande presentera säljare och andra aktörer på sidan så håll utkik.Besök oss gärna på instagram www.instagram.se/lodosemedeltidsdagar

Väl mött i medeltiden!

PARTNERS

LBKF 2019 - Powerd by one.com WebEditor Uppdaterad 2019-05-02


PARTNERS

LBKF 2019 - Powerd by one.com WebEditor Uppdaterad 2019-05-02